اطلاعیه برای کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی ۹۶ (آزمون دوره های ایمنی، بهداشت و آتش نشانی)

اطلاعیه برای کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی ۹۶

۳۰ دی ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد خبر : ۶۶۳۰ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۲۵۷
آزمون دوره های ایمنی، بهداشت و آتش نشانی برای کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی ۹۶ (دانشجویان ارشد و دکتری در رشته های ادبیات و آموزش فرانسه، آموزش و ادبیات انگلیسی،ادبیات فارسی ،فلسفه و زبانهای باستانی) در روز چهارشنبه مورخه۹ اسفند ماه ۹۶ ، ساعت ۱۲ الی ۱۳ ، در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی برگزار خواهد شد.
اطلاعیه برای کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی ۹۶

«اطلاعیه»

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی ورودی 96 (دانشجویان ارشد و دکتری در رشته های ادبیات و آموزش فرانسه، آموزش و ادبیات انگلیسی،ادبیات فارسی ،فلسفه و زبانهای باستانی) در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی می رساند که آزمون دوره های ایمنی، بهداشت و آتش نشانی در روز چهارشنبه مورخه9  اسفند ماه 96 ، ساعت 12 الی 13 ، در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی برگزار خواهد شد. برابر مصوبات جدید دانشگاه، شرکت در این آزمون برای کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی 96 الزامی می باشد و تصویب پروپزال پایان نامه ایشان منوط به اخذ نمره قبولی در آزمون مربوطه خواهد بود. لازم به توضیح است دانشجویان محترم برای دریافت فایل های آموزشی (2 کتاب مربوط به کمکهای اولیه +  فایلهای آتش نشانی) می توانند به وبسایت http://hse.tabrizu.ac.ir (صفحه دوره مجازی آموزش  (HSEمراجعه و جهت آزمون آمادگی لازم را کسب نمایند. جهت هر گونه سؤال و راهنمایی به نماینده ایمنی و بهداشت دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی، خانم دکتر مرضیه بلیغی ( اتاق 317) مراجعه فرمایید.

زمان:ساعت 13- 12روز چهارشنبه 9 اسفند96

مکان: دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی

دکترصدر مجلس

معاونت آموزشی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی